هواشناسی: هشدار دریایی سطح نارنجی در مازندران؛ شنا ممنوع است ماجرای فرونشست خیابان نشاط اصفهان و نشت ماده عجیب + عکس جزییات رای وحدت رویه دیه راننده مقصر به نرخ روز هلاکت دو شرور مسلح در درگیری با پلیس در طبس انهدام شبکه قاچاق سوخت در یکی از پمپ بنزین‌های رودان/ ۷ نفر متهم بازداشت شدند شرکت بیش از ۶۱۰۰ داوطلب لرستانی در آزمون استخدامی دستگاه‌های اجرایی و وزارت بهداشت تازه‌ترین نتایج نظرسنجی ایسپا پیرامون مصرف شبکه‌ها و رسانه‌های اجتماعی و استفاده از ابزار‌های هوش مصنوعی چت‌جی‌پی‌تی در مواجهه با سناریوی خودکشی نوجوانان با پلیس تماس می‌گیرد اپ جدید گوگل برای جستجوی سریع در ویندوز ارائه می‌شود ادارات خوزستان دورکار شدند / آلودگی هوا ساعت کاری برخی شهر‌ها را تغییر داد پژوهشگران انگلیسی، سیستم هشدار سرطان ساختند آغاز انتخاب رشته داوطلبان آزمون کارشناسی رشته‌های علوم پزشکی دانشگاه آزاد بازگشایی دوطرفه جاده چالوس پس از محدودیت ۴ ساعته یکطرفه شدن جاده چالوس؛ ترافیک سنگین است رونمایی از رقیب مدرن و پرادعای آیفون ۱۷ پرو مکس / شیائومی ۱۷ پرو مکس به بازار آمد؟   خواهر‌خواندگی بندرعباس و مومباسا در کنیا

تهرانی‌ها در این ۲ روز منتظر بارش باران و برف باشند

اداره کل هواشناسی استان تهران اعلام کرد:از عصر روز جمعه تا شنبه شب (۷ تا ۸ دی) با نفوذ سامانه بارشی در نیمه شمالی استان گاهی همراه با بارش باران و برف و وزش باد، در ارتفاعات بارش برف و رخداد مه و در نیمه جنوبی استان بارش پراکنده باران مورد انتظار خواهد بود.
تاریخ انتشار: ۱۷:۳۷ - ۰۷ دی ۱۴۰۳ - 2024 December 27
کد خبر: ۲۶۶۷۷۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ برپایه واکاوی الگو‌های همدیدی و بررسی نقشه‌های پیش‌یابی وضعیت جوی استان تهران، طی دو روز آینده آسمان تهران کمی ابری تا نیمه ابری، در بعضی ساعت‌ها افزایش ابر، گاهی وزش باد ملایم و در مناطق پرتردد شهری همراه با غبار محلی، انباشت آلاینده‌ها، کاهش کیفیت هوا و کاهش دید پیش‌بینی می‌شود.

از عصر روز جمعه تا شنبه شب (۷ تا ۸ دی) با نفوذ سامانه بارشی به تدریج افزایش ابر در نیمه شمالی استان گاهی همراه با بارش باران و برف و وزش باد، در ارتفاعات بارش برف و رخداد مه و در نیمه جنوبی استان بارش پراکنده باران مورد انتظار خواهد بود.

در روز‌های یکشنبه تا دوشنبه (۸ تا ۹ دی) آسمان استان تهران صاف تا کمی ابری پیش‌بینی می‌شود که طی روز یکشنبه در پاره‌ای از نقاط به‌ویژه بخش‌های جنوبی و غربی وزش باد شدید مورد انتظار است.

همچنین از روز شنبه (۸ دی) به تدریج افزایش غبار محلی پیش بینی می‌شود همچنین در روز شنبه کاهش دما مورد انتظار خواهد بود.

بر اساس اعلام اداره کل هواشناسی استان تهران فیروزکوه با کمینه دمای ۱۱- درجه سانتیگراد سردترین ایستگاه استان تهران در ۲۴ ساعت گذشته گزارش شده است.

آسمان تهران فردا (۸ دی) ابری با غبار صبحگاهی، گاهی بارش باران و وزش باد با حداقل دمای ۲ و حداکثر دمای ۹ درجه سانتیگراد و طی یکشنبه (۹ دی) کمی ابری با وزش باد و گاهی وزش باد شدید با حداقل دمای یک و حداکثر دمای ۱۰ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود./ ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار